Universal soldier: Regeneration

Kādu dienu izlēmu parevidēt filmu folderīti uz datora. Uzgāju pēdējo, kā izrādās piekto pēc skaita, no Universālo kareivju filmām. Es gan laikam esmu tikai divas no tām citām redzējis, bet esmu gandrīz drošs, ka neko neesmu zaudējis.
Turpinājums iesāktajai tēmai. Sliktie pret labajiem. Labie netiek galā ar parastajiem, bet speciālajiem spēkiem un jāliek lietā universālie kareivji (citējot Skyforger: pus cilvēks, pus zvērs - respektīvi, kiborgi). Bet tavu brīnumu - arī tie netiek galā, tad jāvelk no azotes personāžs, kuru tēlo Van Damme.
Vispār jau skumjš stāsts par to, kas notiek, ja savlaicīgi no bruņojuma neizņem vecus ieročus. Lai gan tajā pat laikā gribas parādīt, ka vecie ieroči ir labāki, nekā jaunie, jo tiem ir saglabājusies kaut kāda daļa cilvēciskuma, kuras nav pilnībā robotizētām mašīnām (universālajiem kareivjiem). Rezultātā jāskatās kā mana mammas vecuma onka (Van Damme) skraida apkārt un slaktē cilvēkus cēla mērķa labad. It kā ar to nepietiktu - izvelk uz īsu brīdi vēl vienu pirmspensijas vecuma cilvēku Dolph Lundgren. Tas gan ātri tiek likvidēts, jau kārtējo reizi, lai gan šoreiz šķiet visātrāk no visām reizēm. Bet nu tur ir viens cits spēcīgais kibordziņš, kurš ļoti atgādina Aleksandru Radulovu no KHL hokeja kluba "Salavat Julajev" (laikam tāpēc, ka tāds čečenisks pēc izskata). Skumji, ka vēl joprojām režisori un kinokompānijas grib kāpt uz visiem iespējamiem grābekļiem, kurus atrod savā tuvumā. Labākajā gadījumā ir tikai dažas filmas visā kino vēsturē, kur kāds no turpinājumiem ir labāks par pirmo. Bet šie spītīgi grib pārbaudīt - a moš? Un - figvams! Kārtējais.

Nelietderīgi patērēts laiks. Arī nekādus ekrān(šāv)iņus netaisīju, jo nekavējoties atbrīvoju vietu uz datora - labāk, lai šie megabaiti stāv tukši.