Hromētās Betas ziņu birums


Bļāviens - nu gandrīz visas vietnēs, kas apskata, apdrukā, apraksta tehnoloģiju jaunumus un kurām sekoju līdzi ar RSS starpniecību, šodien ir vismaz viens raksts par to, ka Google Chrome Beta, jeb jaunais uzlabotais laidiens ir beidzot pieejams arī Linux videi. Hmmm, pirmkārt - es jau kādu laiku lietoju to betu, otrkārt - nekā tāda trakoti atšķirīga tur nav, lai tagad ģībtu un tad strauji celtos, lai tikai lejuplādētu svaigo betu. Nu protams, ka ir ir nianses un dažādi labumi, bet nu katrā ziņā tik nozīmīga tā ziņa nav.

Vispār tāda dīvaina situācija ar tiem lielajiem pasaules skatuves aktieriem - Microsoft monopolu visi cenšas apkarot un tas nav stilīgi, visiem nepatīk Microsoft. Google soli pa solītim virzās uz vēl lielāku monopolu par Par pirmajiem, tikai visiem tas patīk un visi labprātīgi pārgūglējas un iegūglējas.

Bet jo lielāka globalizācija, jo sūdīgākas nākotnes prognozes. Gan jau arī virtuālajā vidē ir tāpat. :(



P.S. Nu un ar visu to, ka ir šādu ziņu daudz un visur - esmu izdarījis to pašu, ko visi - pieminējis, to, kam neredzu iemeslu tikt tik daudz pieminētam. :D

P.P.S. Jā un esmu pats personīgi gan arī esmu sācis vairāk izmantot tieši Hromu. Tagad varētu teikt - 70% Firefox, 29% Chrome, 1% IE (diemžēl darbā ir lietas, kas ir tikai iekš/caur IE).