Kuru izvēlēties?

:) :) :) :) :)

Kādam cilvēkam nav skaidrības ar telefona izvēli. Tehniskajās lietās nekādu lielo un specifisko prasību nav, galvenais, lai darbojas. :) Nu - lai nav dikti bremzīgs, lai var zvanīt, rakstīt, palietot Twitter, ja vēl ir kartes iekšā, tad vispār kruta, jo cilvēkam reizēm šī funkcija varētu noderēt. Cilvēkam nav tendence aizrauties ar dažādu aplikāciju izmantošanu un ar  milzīgu datu traffic nepieciešamību. Cik ir dzirdēts un manīts - daudz labprātāk cilvēks (cilvēks ir aprīkots ar gariem nagiem) negribētu touchscreen, bet es domāju, ka šī pozīcija varētu būt tāda dēļ neveiksmīgas pieredzes ar LG KP500 (Cepums). Pieļauju, ka jaunākiem un labākiem telefoniem arī touch ir lietojamāks.

Cilvēks ir sameklējis kādus 4 telefonus, kas varētu būt tīkami pēc izskata - ja ir kādi papildus ieteikumi un rekomendācijas - wellcome!

[gallery link="file" columns="2"] Tātad - kādi ieteikumi un kādas pārdomas šajā jautājumā? P.S. Būtu labi, ja AIFŌN fanošana nebūtu pamatota tikai ar zīmolu, jo atbildes "iPhone ir kruts, viss pārējais mēsls" jau ir dzirdētas. [polldaddy poll=3443478] P.P.S. Izmantojot iespēju - sveiciens arī cilvēkam - @snurkis_sims :D
1 response
Es noteikti neieisaku ņemt iPhone. Pārmaksā par figņu, patiesībā. Ja ļoti gribās touch screen, tad jāņem X6 (un pagaidi divus mēnešus, jo tūliņ iznāks X8 un līdz ar to X6 būs būtiski lētāks).
Es pats sēžu uz E51 un esmu absolūti apmierināts. Nav jāspeķo ekrāns ar pirkstiem, normāli var lietot internetu (ir arī wi-fi). Varbūt vienīgā fīča, kuras dēļ gribētu jaunu telefonu, ir GPS, bet bez tā, patiesībā, var arī samērā mierīgi iztikt, ja lieto Google Maps, jo pēc torņiem atrašanās vietu nosaka +/- ok. Es gan nerunāju par navigāciju pilsētā, bet gan piedzīvojumiem ar riteni un moci Ropažu novada mežos un laukos, kur ir sanācis pāris reizes nomaldīties.