Wordpress vs Blogger. Man nav atbildes.

Sveiki atkal no šejienes.
Kā jau virsrakstā rakstīju - tā pasaule ir dīvaina, sevišķi jau virtuālā. Par politiku šoreiz ne vārda, jo tad vispār dīvainību uzskaitīšanai nebūtu robežu.

Savā iepriekšējā, pēdējā arī ļoti emocionālajā rakstā iekš šī EMUĀRPUNKTA rakstīju, ka šī vieta sucks un došos uz labākiem laukiem. Labākos laikos padzīvojos, nebija slikti, bet tīri subjektīvu apsvērumu pēc pašlaik sliecos domāt pāriet atpakaļ no Wordpress (.com). Diemžēl - kā esmu pārliecinājies - tas nebūt nav tik viegli kā otrā virzienā.
Nu tādā ziņā, ka visus rakstiņus var eksportēt no bloggera uz vārdupresi, bet otrā virzienā pat ar dažādu palīgierīču palidzību negrib darboties. Bet nu nekas. Patiesībā pamatiemesls, kāpēc kaut kas nedaudz pietrūka WP ir tas, ka tur nevar operēt ar script. Nu neatbalsta WP bezmaksas versija to brīnumu un viss. Vēl kādu laiku iepriekš man tas nebija būtiski, bet palika aktuāli, lai gan arī vairāk tikai intereses pēc.
Bet nu šeit ir otra puse - vai tad varenais Google sindikāts negrib tā kā, lai pie viņiem nāktu vairāk lietotāju, ja viņi tā arī nav sataisījuši iespēju viegli pāriet no citiem blogu servisiem? Sanāk, ka laiž prom viegli, bet pie sevis nevienu negaida. Dīvaini.

Bet nu - tad jau dzīvos, manīs... :D